Evolueer mee met de energiemarkt – vervang je accumulatoren

PROlectro adviseert je graag als geregistreerd verdeler van duurzame, innovatieve en efficiënte Elkatherm A++ elektrische inertieverwarming. Zonder breekwerk geplaatst, een breed gamma aan modellen en met een besparing van tot wel € 1000 per jaar.

Kies PROlectro voor jouw installatie

tot 40% efficiënter verwarmen met een A++ label

Gemakkelijke installatie zonder breekwerk

Past zich moeiteloos aan elk interieur aan

25 jaar garantie op de verwarmingselementen

Krijg meer controle over minder energieverbruik.

Nachttarief verdwijnt, technologieën verbeteren, energieprijzen worden duurder. Om bewuster om te gaan met jouw energie moet je de mogelijkheid hebben om dit te controleren. Oude accumulatietoestellen zijn hierin heel beperkt.

In accumulatietoestellen zitten elementen die ’s nachts opwarmen en overdag warmte afgeven, wat bij een goedkoper nachttarief uiteraard voordelig was. Dit exclusief voordeel verdwijnt dus binnenkort voor een deel of helemaal voor heel wat mensen.*

PROlectro adviseert om je oude accumulatieverwarming te vervangen door Elkatherm A++ elektrische verwarming.  Dit kan zonder kap- en breekwerk, gewoon via het stopcontact of rechtstreeks op het net. Met zonnepanelen of andere groene energie verwarm je dan uiterst milieuvriendelijk zonder CO2-uitstoot.

* Bron: https://www.fluvius.be/nl/thema/factuur-en-tarieven/energiekost

Elkatherm elektrische verwarming

Door het uitgekiende ontwerp zijn ze tot 40% efficiënter dan klassieke accumulatoren. We buigen de wetten van de fysica niet om maar door een moderner toestel efficiënter in te zetten kan je met minder elektriciteitsverbruik hetzelfde comfort bekomen.

Veelal zijn de oude accumulatoren veel te zwaar voor de ruimte waar ze zich in bevinden. Vroeger stak het ook allemaal zo nauw niet. Het probleem is nu dat ze, door het vele giswerk in de bediening, ook veel te zwaar gebruikt worden.

Accumulatoren van 2000W worden door PROlectro bijvoorbeeld vervangen door efficiënter in te zetten Elkatherm toestellen van 1000W, zonder ook maar iets aan comfort in te boeten.

De toestellen kunnen zeer eenvoudig geregeld worden, ook wifi-gestuurde bediening is mogelijk: dankzij het intelligente “Connected Home-systeem" en de slimme TYDOM-app hou je alles nauwkeurig digitaal bij.

Je krijgt dus meer controle over minder energieverbruik!

Elkatherm voorziet in mooie, elegante elektrische radiatoren. De vele modellen en mogelijke kleuren passen zich moeiteloos aan elk interieur aan.

Je kan ze krijgen in een vlakke afwerking of in de typische gekartelde radiatorvorm.  

No items found.

Klantenervaringen

Simonne, 76 jaar

Ik was bezorgd over het verbruik van mijn accumulatoren nu het nachttarief wegviel. PROlectro heeft deze zonder veel moeite vervangen door vier Elkatherm toestellen. Dankzij een cashbackactie heb ik nog eens € 400 teruggekregen op een ASKO vaatwastoestel.

Simonne, 76 jaar

Sofie, 25 jaar

Toen we plannen maakten voor onze verbouwing, wilden we de beste keuze voor de toekomst maken. Het leek ons aangewezen om te investeren in een modulaire verwarming. Elkatherm biedt ons de mogelijkheid om later uit te breiden eens het gezin uitbreidt.

Sofie, 25 jaar

Patrick, 57 jaar

Ik geloof er sterk in dat iedereen meer en meer zelf voor zijn eigen energiebehoeften moet instaan. Mijn installatie van zonnepanelen in combinatie met de slimme en energiezuinige radiatoren van Elkatherm laten me toe om hier grotendeels in te voorzien.

Patrick, 57 jaar

Nieuwsgierig of al overtuigd?
Gratis advies bij je thuis!

Vraag nu een adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat deze radiatoren 25-30% efficiënter zijn?

+

De Elkatherm radiatoren dragen het A++ label, wat staat voor een bijzonder hoge energie-efficiëntie. Deze wordt bereikt door een keten chamottestenen (gebakken klei) over het hele oppervlak van de radiator te verspreiden en de verwarmingsdraden luchtdicht in de stenen in te sluiten.

De vormgeving door de afgeronde ribben die intern als schoorstenen fungeren zorgt voor een heerlijk efficiënte stralingswarmte. Tenslotte draagt ook de individuele regeltechniek bij aan de verhoogde energie-efficiëntie.

Samengevat: bij een 8 uur durende test waarin bij een buitentemperatuur van -10°C een binnentemperatuur van 20°C wordt bereikt, verbruik je 0,4299 kW/h tegen een kostprijs van 0,11 euro.

Welke modellen zijn er en welke kies ik best?

+

Er zijn ongelooflijk veel modellen beschikbaar in veel verschillende vermogens (van 500 tot 3000 Watt) en afmetingen (van 23cm tot 122cm hoog en van 8cm tot 13cm diep en ongeveer alles daartussen). Je hebt ook de keuze uit meer dan 200 RAL kleuren.

Er zijn ook tal van accessoires beschikbaar: voetjes, wielen, handdoekhouders, … Welk model en kleur je best kiest, hangt uiteraard van je specifieke situatie af, zowel wat betreft vermogen als uitzicht.  Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan, we helpen je graag bij je keuze.

Hebben Elkatherm toestellen onderhoud nodig?

+

Nee, dit is meteen nog een groot voordeel in vergelijking met een klassiek verwarmingssysteem. Bovendien geniet je 25 jaar garantie op de verwarmingselementen.

Advies aan huis - gratis en vrijblijvend vragen

Vraag een gratis afspraak aan met één van onze adviseurs. Geef hieronder je voorkeur door voor één of meerdere dagen en dagdelen, wij bellen je terug om een afspraak in te plannen!

Dé voordelen van een gratis adviesafspraak:

  • Alle hulp bij de juiste product- en kleurkeuze
  • De juiste capaciteitsberekening met 100% garantie
  • Altijd persoonlijk contact met onze adviseur
  • Het is gratis & vrijblijvend!

Ontvang jouw gratis brochure

Voordelen van elektrisch verwarmen

tot 40% efficiënter verwarmen met een A++ label

Gemakkelijke installatie zonder breekwerk

Past zich moeiteloos aan elk interieur aan

25 jaar garantie op de verwarmingselementen

Download onze brochure voor meer info

Bedankt! Klik hieronder om jouw brochure te bekijken
Download uw brochure
Oeps! Er ging iets verkeerd met het invullen van het formulier.

Daarom kies je voor PROlectro

Bij PROlectro krijg je gratis en persoonlijk advies aan huis, telefonisch of in onze winkel.
We leveren dag na dag 100% topkwaliteit tegen een goeie prijs. We zijn fier op onze goed uitgebouwde dienst-na-verkoop en de vooruitstrevende technische kennis van onze medewerkers.

We zijn er voor iedereen: jonge gezinnen, bejaarden, bedrijven en projectontwikkelaars.
Op onze website vind je inspiratie en tips om de beste oplossingen voor je woning of onderneming te kiezen.  Uiteraard adviseren wij je ook persoonlijk.  

Top dienst-na-verkoop

snel en betrouwbaar

Geweldige technische kennis

niet te schatten

Gratis advies aan huis

we komen graag bij je langs

100% tevredenheid

we zijn pas tevreden als jij dit ook bent. 

Vraag nu een adviesgesprek aan