Airconditioning

Een airco-installatie biedt meer dan enkel verfrissing. Ook in de winter kan je je installatie inzetten om het overal lekker warm te maken. Welke installatie het meest geschikt is, hangt af van enkele persoonlijke factoren. Die bekijken we graag samen om jouw ideale airco te vinden.

Eindeloze mogelijkheden

Airco is veel meer dan een bak aan de buitenkant van je muur en een blazer in je living of kantoor. Ons aanbod delen we op in drie subcategorieën, afhankelijk van de vorm van installatie.

Onze modellen:

  • Mobiele airco met boring (goedkoopste variant)
  • Aircoheater zonder buitenunit (afhankelijk van ruimte en plaats)
  • Multisplit (een vaste buitenunit met een of meerdere binnenunits)

Wij bieden enkel installaties van de bekende A-merken aan. Al onze modellen zijn lucht - luchtsystemen die zowel kunnen koelen en warmen. Benieuwd welk type airco je het best plaatst? We komen vrijblijvend op plaatsbezoek en zoeken samen uit welke airco voor jou geschikt is.

Een binnenklimaat zoals jij het wil

Dankzij ons uitgebreid aanbod aan airco's, vinden we samen steeds de installatie die het best bij jou past. Vooraleer we een offerte opstellen, komen we graag eens langs bij jou thuis of in je bedrijf. Zo kunnen we een betere inschatting maken van de mogelijkheden en wensen.

We meten de ruimtes op, maken een technisch plan van punt A naar punt B en stellen een vrijblijvende offerte op. Onze ervaren koeltechniekers plaatsen, indien we de goedkeuring krijgen, jouw installatie met de nodige zorg.

No items found.

Hoe gaan we te werk?

No items found.

Enkele projecten waar we trots op zijn

No items found.

Merken die wij aanbieden

Kaysun
LG
Mitsubishi
Thermo comfort