Laadpalen

Heb je een elektrische wagen of denk je eraan om eentje aan te schaffen? Rijden jouw werknemers (binnenkort) met een elektrische wagen? Dan is een eigen laadpaal geen overbodige luxe. Je bespaart niet alleen tijd en geld, je geniet uiteraard ook van het ecologische voordeel.

Waarom kiezen voor een laadpaal van PROlectro?

Wij hebben een ruim aanbod aan laadpalen, voor elk wat wils. Kies je voor een wandmodel of staand model, ga je voor een eenvoudige of slimme laadpaal? Samen ontdekken we de uitvoering die het best bij jou past.

In combinatie met een installatie van zonnepanelen of andere hernieuwbare energie, is een laadpaal een slimme investering. Wij komen vrijblijvend langs om jouw energieproductie en verbruik te meten. Aan de hand van die resultaten onderzoeken we welke laadpaal voordelig is.

Benieuwd naar ons aanbod laadpalen? Spring gerust eens binnen in de winkel of maak een afspraak.

Voordelen van een laadpaal

Op zoek naar een manier om je elektrische wagen efficiënt op te laden? Samen komen we tot de oplossing!

Met een laadpaal win je tijd. De batterij van je elektrische auto volledig opladen via het stopcontact duurt zo'n 10 uur, met een laadpaal gebeurt dat in 6 uur. Je auto opladen op je oprit of aan je achterdeur is ook een pak goedkoper dan bij een publieke laadpaal. Wanneer je op de parking van je bedrijf een of meerdere laadpalen plaatst, kunnen je werknemers overdag hun elektrische auto opladen. Zo gaat er geen energie van jouw zonnepanelen verloren en rijdt iedereen vlot naar huis. Win-win.

Enkele voordelen:

  • Geen risico op overhitting
  • Afzonderlijke, beschermde kring = efficiënter opladen
  • Eigen opgewekte zonne-energie gebruiken

No items found.

Hoe gaan we te werk?

No items found.

Enkele projecten waar we trots op zijn

No items found.

Merken die wij aanbieden

ABB
Smappee
Mennekes
Ecotap