Batterij voor nieuwe en bestaande installaties

Met een thuisbatterij sla je zelfgeproduceerde groene energie eenvoudig zelf op. Zo ben je nog onafhankelijker van het net en hoef je nog minder te betalen wanneer je extra energie nodig hebt. Je kan een beroep blijven doen op je groene installatie, ook wanneer het donker is of je zonnepanelen inactief zijn.

Waarom kiezen voor een thuisbatterij van PROlectro?

Overstroom op het net plaatsen, is niet bepaald voordelig. Daarom gebruik je die beter zelf. Dat is niet altijd meteen mogelijk, afhankelijk van je woon- en werksituatie. 's Avonds gebruikmaken van de stroom die je overdag produceerde, is dan ook een interessant scenario.

Het is voor ons niet belangrijk om de zwaarste, duurste en grootste batterij te promoten. Aan de hand van je overstroom, bekijken we samen of een batterij voor jou voordelig is. We stellen daarbij graag de verschillende modellen voor die het best bij jouw profiel passen.

Benieuwd naar ons aanbod van thuisbatterijen? Wij tonen met plezier de verschillende modellen en uitvoeringen.

De voordelen van een thuisbatterij

Ben je benieuwd naar de voordelen van een thuisbatterij en hoe deze op jou van toepassing kunnen zijn?

Het grootste voordeel van een thuisbatterij is uiteraard de onafhankelijkheid van het net. Wanneer de zon niet schijnt, hoef je niet per se energie van het net af te halen (en daar veel voor te betalen). Je gebruikt gewoon je eigen reserve van je thuisbatterij, in afwachting van een nieuw streepje zon.

Ook bij storingen of black-outs kan een thuisbatterij de oplossing zijn. Je kan dan steeds je back-up inschakelen om je verlichting of elektrische toestellen verder te gebruiken wanneer de stroom uitvalt of afgesloten wordt.

No items found.

Hoe gaan we te werk?

No items found.

Enkele projecten waar we trots op zijn

No items found.

Merken die wij aanbieden

BYD
LG
SAJ