Installatie met digitale meters en slimme laadpunten

Bestaat er een leven na de analoge meter? Ja! Met een installatie met digitale meter en slimme laadpunten in jouw huis of kantoor, bezit je als het ware al een thuisbatterij zonder het zelf te beseffen.

Waarom kiezen voor een slimme installatie van PROlectro?

Onze installateurs staan je bij met hun expertise vanaf het prille begin tot de uiteindelijke uitvoering van jouw slimme installatie. We stellen de opties en mogelijkheden voor en bekijken wat voor jouw woning de beste installatie kan zijn.

We bundelen onze kennis om alle mogelijke vormen van hernieuwbare energie te combineren. We focussen niet enkel op de installatie, maar komen samen tot een groene, efficiënte oplossing.

Benieuwd hoe voordelig een slimme installatie kan zijn voor jou? Samen bekijken we de mogelijkheden!

De voordelen van slimme laadpunten

Benieuwd hoe jouw ruimte een slimme ruimte kan worden? Ontdek met ons waar slimme laadpunten een meerwaarde kunnen zijn.

Met slimme laadpunten kies je zelf wanneer en waar je stroom voorziet. Deze laadpunten zijn ook enkel actief wanneer je eigen energie produceert. Je kan de laadpunten zodanig instellen dat deze een 'deadline' hebben, bijvoorbeeld wanneer je thuiskomt van je werk.

Met een eenvoudige installatie is je vuile was weer schoon, je draadloze steelstofzuiger volledig opgeladen en de toestellen op je bureau weer klaar voor gebruik. Dat allemaal op het moment dat je 's avonds thuiskomt van je werk of 's morgens aankomt op kantoor. Enkel en alleen met de groene energie die je zelf produceerde.

No items found.

Hoe gaan we te werk?

No items found.

Enkele projecten waar we trots op zijn

No items found.

Merken die wij aanbieden

Niko
Smappee