Zonnepanelen

Kiezen voor zonnepanelen lijkt tegenwoordig minder rendabel. Niets is minder waar, want voor velen blijft de aankoop ervan interessant. Om te beslissen of dat voor jou ook zo is, komen we graag eens langs. Samen meten en managen we jouw energieverbruik, waaruit we afleiden of zonnepanelen de investering waard zijn.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van PROlectro?

Voor ons is het niet belangrijk om op zoveel mogelijk daken zoveel mogelijk zonnepanelen te plaatsen. De keuze voor zonnepanelen moet opbrengen en rendabel zijn voor jouw energiefactuur.

Net daarom is het interessant om bij ons te informatie te winnen. Wij komen vrijblijvend bij je langs om je energieverbruik in kaart te brengen. Ieders energieverbruik en energiewens is anders en net dat is voor ons belangrijk bij de zoektocht naar de efficiëntste manier om hernieuwbare energie op te wekken.

Maak je graag een afspraak om samen te bekijken welke installatie voor jou voordelig is?

Zonnepanelen, dat zijn nog steeds voordelen

Benieuwd naar de voordelen voor jouw situatie? Samen ontdekken we ze.

Door zelf energie te produceren, bespaar je uiteraard op je energiefactuur. Maar dat is niet het enige voordeel. Afhankelijk van jouw situatie, kan je genieten van heel wat andere zaken die de keuze voor zonnepanelen alleen maar interessanter maakt.

PROlectro is trotse bezitter van het erkend RESCert-certificaat, wat ervoor zorgt dat jij kan genieten van een eenmalige premie van de Vlaamse overheid.

Daarnaast werken wij met verschillende klassen en types zonnepanelen. Afhankelijk van jouw energieverbruik, kiezen we samen welk type het meest geschikt is en in welke hoeveelheid.

No items found.

Hoe gaan we te werk?

No items found.

Enkele projecten waar we trots op zijn

No items found.

Merken die wij aanbieden

Bauer
Longi