Verwarming & koeling

Verwarming & koeling

Wil je met één en dezelfde installatie verwarmen in de winter en verkoelen in de zomer? Dat kan!

Verwarming & koeling

Wil je met één en dezelfde installatie verwarmen in de winter en verkoelen in de zomer? Dat kan!

No items found.
1
/

Analyse

Als duurzame partner bekijken we de actuele situatie met beschikbare data zoals afrekeningen, gebruikers-intensiteit, een plaatsbezoek, … We doorgronden goed de wens van nieuwe en bestaande klanten om een advies te geven.

2
/

Advies

Op basis van de analyse doen we een gegrond voorstel van installatie en hoe je je leven er comfortabel op kan afstemmen. Hoe beter onze analyse, hoe beter ons voorstel. We zijn niet bang om iets af te raden als het geen rendement zou betekenen.

3
/

Installatie

Met het advies kunnen we, als we het vertrouwen krijgen, een waaier aan installaties uitvoeren. Als erkend RESCert partner kunnen we garanderen dat we over de nodige vakkennis beschikken en dat je recht hebt op de actuele premies zoals hier beschreven.

4
/

Evaluatie

We volgen samen met jou het rendement op. Als doorheen de jaren je situatie wijzigt, je gezin groeit, je hebt een nieuwe wagen, je verhuist,… dan zijn we beschikbaar om nieuw advies te verlenen. Op basis van de bestaande installatie of met een voorstel voor een nieuwe.

Elektrische verwarming

Bijverwarmen op elektriciteit

Een elektrische verwarming kan, maar hoeft geen alternatief te zijn voor accumulatieverwarmingen. Denk je erover na om elektrisch te verwarmen? Afhankelijk van jouw eigen smaak en budget komen we samen tot een warme oplossing!

Enkele mogelijkheden van elektrisch verwarmen:

  • Elektrische radiatoren
  • Infraroodverwarming
  • Traditionele wandconvectoren
Elektrische verwarming

Meer informatie over elektrisch verwarmen? We leggen met plezier de mogelijke opties voor jou uit.

Airconditioning

Airco om te koelen en warmen

Twee vliegen in een klap, want met een airco-installatie kan je warmen wanneer het koud is en koelen wanneer het warm is. De perfecte oplossing dus, die heel wat comfort biedt en daarbovenop nog eens heel energiezuinig is.

Verschillende soorten airco-installaties:

  • Plafondmodel
  • Wandmodel
  • Vloermodel
Airconditioning

Wens je graag een offerte voor jouw airco-installatie? Of wil je meer info over de combinatie koelen en warmen?