Eind maart nam PROlectro de gerenomeerde elektrozaak Verdegem over in Ertvelde. We moeten je niet overtuigen van de kwaliteiten van jouw vertrouwde elektrozaak maar we nodigen je wel op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei uit voor een aperitief om kennis te maken met de toegevoegde waarde van PROlectro! Lees hieronder wat je mag verwachten tijdens jouw bezoek.

PROlectro werd opgericht in 2013 en is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een huis van vertrouwen voor iedereen op zoek naar een duurzame partner voor technische installatie en elektro met service in de regio van Beernem en Brugge. 

We kunnen met trots zeggen dat onze service en familiale aanpak het verschil maakt voor een steeds groeiende klantenbasis. We investeren dan ook nog stevig in de winkelbeleving en service na verkoop. Met Verdegem komt daar een gelijkgezinde klepper van een zaak bij waar we onze expertise van technieken aan toevoegen.

Kom kennismaken en win fantastische prijzen

In de winkel van Verdegem houden we tijdens het kennismakingsevent een eenvoudige en leuke wedstrijd waar je prachtige prijzen mee kan winnen.

  • 65" Samsung LED tv t.w.v. €999
  • AEG Wasmachine met 5 jaar garantie t.w.v. €839

Energieke meerwaarde door technieken

Wat PROlectro uniek maakt is de combinatie van elektro en technische installatie, mooi gepresenteerd in de winkel, met de nodige info en experts in de buurt om je wegwijs te maken in de mogelijkheden.

Bij PROlectro kan je met de vertrouwde aanpak in elektro ook terecht voor elektrische installatie, centrale verwarming, ventilatie, airco, warmtepomptechnologie, domotica, alarmsystemen, sanitaire installatie, waterbehandeling en verlichting.

We lichten graag een tipje van de sluier in de voorlopige nieuwe technische afdeling achteraan in de winkel.

Vervang je accumulatoren

We zijn de grootste verdeler en plaatser in België van Elkatherm A++. Deze elegante en efficiënte inertieradiatoren zijn in vele gevallen het beste alternatief voor de oude logge accumulatoren met bewezen voordeel van tot wel 40% op de energiefactuur! Na de presentaties in de afdeling technieken kan je gerust alle vragen hierover stellen.

ACTIE! Tijdens het kennismakingsweekend in Verdegem geniet je van gratis plaatsing!

Bezoek onze infopagina op www.accumulatorvervangen.be

Hef met ons het glas

Hef met ons het glas op de toekomst. Met de overname door PROlectro is niet alleen de toekomst van de beste service voor al jouw elektro, beeld en geluid verzekerd maar ook de toekomst voor de beste service voor al jouw technieken.

We kijken uit naar je komst en onze toekomst. Tot dan!

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.