Van bruisend koud tot kokend heet uit één kraan - Probeer Quooker in onze winkels

Quooker is de uitvinder en marktleider van de all-in-one keukenkraan. Je bespaart er niet alleen veel tijd mee het is voordelig in verbruik, het smaakt heerlijk én je maakt er eenvoudig heel veel gebruik van. Kom het uitproberen in een van onze winkels!

PROlectro installeert gratis jouw Quookerkraan

bij aankoop in één van onze winkels in Beernem, Brugge of Ertvelde.

Kies PROlectro voor jouw installatie

Snel en comfortabel

Voordelig in gebruik

Duurzame installatie

Veilig in gebruik

Maak van je waterkraan een krachtige keukenhulp

Letterlijk met een handomdraai vul je je tas instant soep met kokend water. Nog geen seconde later haal je er een lekker glas ijskoud bruisend water uit. Klaar om te koken? Spoel je groentjes met gefilterd koud water en zwier je pasta 5 seconden erna in kokend water op het vuur.

Zo'n luxe is helemaal niet meer voorbehouden aan de happy few. Ook jij kan zo'n kraan in huis halen. Je zal verbaasd zijn hoeveel gebruik je er van zult maken.

In onze winkels te Brugge en Beernem kan je de mogelijkheden van deze unieke kraan zelf ervaren. Bekijk er de installatie en de mogelijke uitvoeringen en laat je begeleiden door onze experts.

Wat kost een Quooker?

Dat hangt af van de volgende criteria:

  • Model van de kraan
  • Kleur van de kraan
  • Reservoir keuze
  • optioneel: CUBE

Zo begint een Quooker-systeem bij €1.295* met een kwalitatieve chrome mengkraan - optioneel met uittrekslang - en het PRO3 kokend waterreservoir. Andere afwerkingen zijn verkrijgbaar tegen meerprijs.

Als u van een kokendwaterkraan van 100°C een kraan wilt maken die alles kan, kunt u onze CUBE toevoegen voor € 1.200.

Bij PROlectro is de installatie gratis bij de aankoop in één van onze winkels

*RRP incl. btw

Quooker is eenvoudig en comfortabel in gebruik

druk druk draai, druk draai, druk wacht draai of gewoon de hendel gebruiken. Alle comfort uit één kraan met enkele bewegingen.

Het drinkwater wordt optimaal gereinigd door het HiTAC- koolstoffilter in het Quooker-reservoir en de Active Carbon en Hollow fiber filter bij de CUBE.

Als u meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt u met een Quooker beduidend minder energie dan met een waterkoker. Dit komt doordat de Quooker werkt als een thermosfles.

Meerdere opstellingen en afwerkingen zijn mogelijk. Afhankelijk van jouw noden of wensen kan dit modulair samengesteld en geïnstalleerd worden.

No items found.

Klantenervaringen

Dirk Daneels

De installatie door PROlectro verliep snel en vlekkenloos. De kraan doet wat hij belooft. We gebruiken hem heel veel, het is een automatisme geworden.

Dirk Daneels

Rita Perqui

Toevallig kwamen we in contact met Quooker tijdens de opening van de PROlectro winkel in Beernem. Een hele fijne en degelijke kraan. De kleinkinderen vinden het gek dat dit bij hen thuis niet kan.

Rita Perqui

Maxime Beernhaert

Ik kreeg deskundige uitleg in de winkel te Brugge. De medewerker heeft ons zonder pushen overtuigd van de troeven van Quooker. We hebben nog geen moment spijt van onze aankoop.

Maxime Beernhaert

Nieuwsgierig of al overtuigd?
Gratis advies bij je thuis!

Vraag nu een adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen

Wat kost het aan verbruik om altijd kokend water te hebben

+

Om altijd kokend water bij de hand te hebben gebruikt de Quooker 87,6 kWu per jaar. Dat komt neer op een stand-by verbruik van 6 cent per dag, € 1,86 per maand en € 21,90 per jaar.

Voor circa 10L kokend water per dag. Dan gebruikt de Quooker om die hoeveelheid te verwarmen 423 kWu en warm te houden 87,6 kWu in totaal 511kWu per jaar. Dat maakt van Quooker de zuinigste kleine keukenboiler op de markt.

Hoe veilig is zo'n kokende waterkraan voor de kinderen?

+

Een Quooker is het veiligste alternatief voor elk huishouden dankzij een aantal veiligheidsmaatregelen. De Quooker-kraan heeft een kindveilige bedieningsknop en de kraanuitloop is geïsoleerd en draaibaar. Als er kokend water wordt getapt, licht tevens de lichtring bij de knop op.

Wat houdt de installatie van een Quooker kraan in

+

Onder de gootsteen is er voor een Quookerinstallatie nauwelijks meer ruimte nodig dan voor een klassieke keukenboiler. Onze eigen technieker komt ter plaatse en zorgt voor een correcte en nette aansluiting op het bestaande systeem. Waar nodig past hij elektriciteit, aanvoer en afvoer van het water aan.

We blijven betrokken met de installatie. Als er een probleem zou zijn of je hebt hulp nodig bij het gebruik ervan zijn we altijd bereikbaar.

Advies aan huis - gratis en vrijblijvend vragen

Vraag een gratis afspraak aan met één van onze adviseurs. Geef hieronder je voorkeur door voor één of meerdere dagen en dagdelen, wij bellen je terug om een afspraak in te plannen!

Dé voordelen van een gratis adviesafspraak:

  • Alle hulp bij de juiste product- en kleurkeuze
  • Je regelt zo een afspraak in onze winkels of bij jou thuis
  • Altijd persoonlijk contact met onze adviseur
  • Het is gratis & vrijblijvend!

Ontvang jouw gratis brochure

Voordelen van elektrisch verwarmen

Snel en comfortabel

Voordelig in gebruik

Duurzame installatie

Veilig in gebruik

Download onze brochure voor meer info

Bedankt! Klik hieronder om jouw brochure te bekijken
Download uw brochure
Oeps! Er ging iets verkeerd met het invullen van het formulier.

Daarom kies je voor PROlectro

Bij PROlectro krijg je gratis en persoonlijk advies aan huis, telefonisch of in onze winkel.
We leveren dag na dag 100% topkwaliteit tegen een goeie prijs. We zijn fier op onze goed uitgebouwde dienst-na-verkoop en de vooruitstrevende technische kennis van onze medewerkers.

We zijn er voor iedereen: jonge gezinnen, bejaarden, bedrijven en projectontwikkelaars.
Op onze website vind je inspiratie en tips om de beste oplossingen voor je woning of onderneming te kiezen.  Uiteraard adviseren wij je ook persoonlijk.  

Top dienst-na-verkoop

snel en betrouwbaar

Geweldige technische kennis

niet te schatten

Gratis advies aan huis

we komen graag bij je langs

100% tevredenheid

we zijn pas tevreden als jij dit ook bent. 

Vraag nu een adviesgesprek aan