Begin augustus 2022 zetten we met PROlectro onze eerste stap buiten Beernem. We nemen er in de Gistelse Steenweg het Xperience Center Brugge over. De overname past binnen onze visie om ons in de ruime regio te wortelen als totaalpartner voor elektro-, elektriciteits- en energieoplossingen voor particulier en KMO.

We zijn enthousiast om met deze overname, samen met de vorige zaakvoerder Filip Michiels, onze tak multimedia, audio en video te versterken. Klanten zullen in PROlectro Brugge, zoals de zaak zal heten, op hun beurt kunnen rekenen op de brede waaier diensten die onze PROlectrofamilie van experts aanbiedt.

In de showroom van meer dan 300m2 zullen diensten zoals elektrische installatie, verlichting, sanitair en de nieuwste technologieën voor de brandend actuele energietransitie prominent aanwezig zijn. Daarbovenop kunnen ze er rekenen op het “service-first” DNA van PROlectro. Ook de expertise en de garantie van de huidige winkel blijft aanwezig op locatie.

We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te ontvangen in onze nieuwe vestiging in de Gistelse Steenweg 356 te Brugge. Hou onze Facebookpagina in de gaten, we houden jullie op de hoogte met meer nieuws. 

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.