De toegewijde dienstverlening voortzetten met onze familie van experts. Met deze ambitie kregen we nu ook het vertrouwen van Gereels Electro uit Jabbeke. Vanaf nu kunnen hun klanten voor hun vertrouwde service terecht in het PROlectro Experience Center in de Gistelse Steenweg 356 te Sintt-Andries Brugge.

Ben je op zoek naar de ruime webshop voor elektro met lokale service van www.gereels-electro.be? Die bevindt zich nu hier.

Gereels Electro klinkt voor de inwoners van Groot-Jabbeke en omgeving bekend in de oren. In 1997 openden Hendrik en zijn vrouw Christa hun elektrozaak in de Constant Permekelaan, nadat die eerder in de Gistelse Steenweg gevestigd was. Na 23 mooie jaren met veel zin en passie voor het vak, sloten ze in juli 2020 de deuren van hun fysieke winkel. Klanten kunnen wel nog steeds bij Gereels terecht voor herstellingen, leveringen en aankopen via de webshop. Dit alles met de degelijke en persoonlijke service waar ze zo lang bekend om stonden.

Christa en Hendrik praten over het verleden en de toekomst in de nieuwe winkel in de Gistelse Steenweg.

Nu Hendrik en Christa binnenkort genieten van hun welverdiend pensioen, worden wij graag het nieuwe aanspreekpunt voor hun bestaande klanten. Een gevestigde waarde overnemen en hun toegewijde dienstverlening verderzetten, ligt volledig binnen onze visie. Daarom zetten we met plezier en toewijding onze schouders onder hun activiteiten en klantenbestand. Zo breiden we ons werkingsgebied uit en willen we ook voor de inwoners van Groot-Jabbeke en omgeving een vaste partner voor hun elektro en installatie worden.

Het PROlectro Experience Center is een belevingswinkel dat een contactpunt is voor de expertise van de hele PROlectrofamilie.

Ons filiaal in de Gistelse Steenweg in Sint Andries Brugge, dat binnenkort officieel de deuren opent, ligt op slechts 10 minuten rijden van de vroegere zaak van Gereels Electro. PROlectro Brugge wordt een belevingswinkel met aandacht voor service waar we zowel oude als nieuwe klanten verwelkomen. Ze kunnen er ook kennismaken met onze installatiediensten, waarmee we de nadruk leggen op energie produceren, verdelen en verbruiken. Van aarding in de grond tot energie van de zon, PROlectro is jouw partner voor elektro en installatie.

We willen Hendrik en Christa bedanken voor het vertrouwen en kijken ernaar uit om deze overname met beide handen aan te pakken!

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.

Onze winkel

Kom vrijblijvend langs in onze winkel

Openingsuren

Maandag - vrijdag
08u30 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Zaterdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00
Zondag
gesloten