Nog tot en met woensdag 31 januari geniet je tijdens de solden van mooie kortingen op heel wat kwaliteitstoestellen van enkele topmerken. De gelegenheid om jouw keukentoestellen te vervangen of om heel voordelig inbouwtoestellen aan te kopen voor jouw keuken in aanbouw. We verzamelen hieronder enkele topmerken die je kan vinden in onze winkel.

Weelderige korting op witgoed

Wat Black Friday is voor "bruingoed" zoals televisie, hifi en ICT zijn de solden voor "witgoed" zoals frigo's, diepvriezers, wasmachines, droogkasten, vaatwassers, ovens en kookplaten. We hebben enkele topmerken zoals AEG en Liebherr met knappe kortingen in de winkel en op voorraad in Beernem.

Download hier onze Liebherr folder

Solden van Expert! De grootste elektrogroep van Europa

Onze winkels kopen groot in bij Expert. De grootste aankoopgroep van Elektro in Europa. Reken daarbij op onze gekende service en je hebt topproducten aan de beste prijs en aan de beste service. Onze experts helpen je graag verder in onze winkels.

Download hier de Expert folder

Inbouwtoestellen met knappe korting

Deze solden hebben we ovens, kookplaten en andere inbouwtoestellen met keigrote kortingen. Waarom wachten tot jouw keuken klaar is? Er bestaan heel wat modellen in alle mogelijke standaardafmetingen. Voor elk wat wils. Kom langs in onze winkel te Beernem. Ervaar de toestellen zelf. We helpen je graag verder met de beste keuze voor jouw keuken.

Download hier onze AEG folder met inbouwtoestellen.

De beste deals doe je bij onze vakmensen in de winkel

Ervaar het zelf en laat je adviseren door onze experts. Ze zijn er om je te helpen aan een duurzame aankoop. Want een tevreden klant is en blijft onze beste reclame.

Bekijk onze winkelpunten

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.