PROlectro kondigt met veel trots de overname aan van Selexion Verdegem, gevestigd in Ertvelde. Deze overname markeert een spannende nieuwe fase voor beide bedrijven en belooft een bredere en diepere dienstverlening voor elke klant in het Meetjesland.

Met deze samensmelting verenigen PROlectro en Selexion Verdegem hun krachten om een breder assortiment producten en diensten aan te bieden aan de gewaardeerde klantenbasis van Selexion Verdegem.

Het verenigen van de winkelcapaciteit zorgt er ook voor dat PROlectro de grootste aanbieder van elektro wordt in de regio. De overname omvat op termijn een update van de gevel en het interieur en de toevoeging van een afdeling technische installatie in de winkel te Ertvelde. 

De winkel in Ertvelde wordt op termijn visueel aangepast.

Grensoverschrijdende overname

De stap richting Oost-Vlaanderen past binnen de visie van PROlectro om een huishoudnaam te worden in de ruime regio. "Vreemd genoeg blijft de grens tussen oost en west bij de consument een onzichtbare scheidingslijn voor het inkopen van producten en diensten", vertelt Domingo, zaakvoerder van PROlectro.

"Met deze overname willen we Oost-Vlaanderen meer vertrouwd maken en toegang geven tot onze duurzame totaalaanpak van elektro- en technische installatie." 

De overname moet de drempel tussen Oost- en West-Vlaanderen wegnemen.

De toegevoegde waarde van technieken

Ook Selexion Verdegem denkt aan de toekomst. “De energie- en comfortbehoeften zijn bij de consument de laatste tien jaar veel breder geworden en PROlectro heeft met zijn hybride aanpak van elektro en technische installatie een unieke marktpositie ingenomen” vertelt Eddy Verdegem, zaakvoerder van Selexion Verdegem.

“Door de overname van PROlectro bieden we onze klanten nu ook een duurzame partner voor hun elektrische installatie, sanitair, verwarming, ventilatie, domotica, alarm en hernieuwbare energie."

De afdeling techniek is een troef en publiekstrekker bij PROlectro

Vertrouwde aanpak met vertrouwde mensen

“Het belangrijkste voor ons is dat onze klanten en onze medewerkers kunnen blijven rekenen op een vertrouwde, gemoedelijke aanpak. Die klik met PROlectro was er nagenoeg meteen.” vervolgt Eddy. “Ook de naam Verdegem blijft in het straatbeeld en in de communicatie.”

Het enthousiaste team van Verdegem

Het enthousiaste team van PROlectro

“Deze overname is voor ons de beste garantie dat de ziel van het bedrijf blijft en dat de jarenlange inspanning van onze vader zaliger Robert en moeder Simone geëerd blijft worden. Daar gaat Domingo van PROlectro van in het begin heel respectvol mee om,” besluit Eddy zichtbaar geëmotioneerd.

"We zijn vastbesloten om de naadloze overgang te garanderen en zullen investeren in het behoud van de vertrouwde gezichten, expertise en aanpak die de klanten en medewerkers gewoon zijn,” vertelt Domingo.  “Van het kleinste product tot het grootste project. We helpen alle klanten verder. Service is onze filosofie en plezier hebben terwijl we het doen vinden we essentieel.”

Weloverwogen overname

Zo’n overname gaat niet over één nacht ijs en werd heel goed overwogen. Recent investeerde PROlectro nog in het Fort te Beernem om de backoffice, service en stock te centraliseren om deze groei te onderbouwen. Deze aankondiging schept dan ook wat meer duidelijkheid waarom die investering nodig was.

Lees meer hierover op www.prolectro.be/nieuws/2024-onze-service-ontwikkelen-en-verankeren-in-de-regio

“Voor onze techniekers verandert er niet veel. Het is uiteraard wel de bedoeling dat er meer werk uit die regio zal binnenkomen,” besluit Domingo.

Over Selexion Verdegem

Verdegem is dé elektrozaak van Ertvelde, opgericht in 1966 door Robert Verdegem en Simone Wauters en verder geleid door Eddy en Danny Verdegem. Samen met een enthousiast team zijn ze een gevestigde waarde in de regio voor alle elektro met service.

Selexion wordt PROlectro Verdegem
Pastorijstraat 11
9940 Ertvelde-Evergem
09 344 63 37 -
eddy@verdegem.com - www.verdegem.com

Bekijk hier ons nieuw filiaal

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.