Domingo Expeels en Thomas van Kerrebrouck, zaakvoerders van PROlectro uit Beernem, nemen binnenkort het cliënteel van Elektro Debruyne uit Hertsberge onder hun vleugels.

In 1956 richtte Andre Debruyne zijn eigen elektrozaak op. In 1983 huwde zijn zoon Geert met Caroline Vercoutere en besloten ze samen met zijn vader de zaak verder uit te bouwen. Caroline nam de verkoop van elektrotoestellen op zich en nam de elektrowinkel in de Lodistraat 8 in Hertsberge op zich.

De afgelopen 60 jaar is de firma Debruyne uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Hertsberge en omstreken. Geert Debruyne heeft jarenlange ervaring als installateur voor alle elektriciteitswerken, sanitaire voorzieningen, nieuwbouwprojecten en meer. Twee jaar geleden besloot Geert om het rustiger aan te doen en zijn fysieke elektrozaak in de Lodistraat in Hertsberge te sluiten. Nu bouwt hij ook de meeste elektrodiensten af en vertrouwt hij zijn cliënteel toe aan Domingo en Thomas van PROlectro.

De keuze om de klanten uit handen te geven aan PROlectro, was redelijk vanzelfsprekend. Voor Geert stond service altijd voorop, iets wat hij terugvindt in de filosofie van PROlectro. Zo kunnen zijn klanten blijven vertrouwen op een professionele, persoonlijke en betrouwbare aanpak. Net zoals ze gewoon zijn waren van Geert.

Huidige klanten van elektro Debruyne worden binnenkort per brief verwittigd van de definitieve stopzetting en overname. Het pand in Hertsberge waar Geert vroeger zijn elektrozaak had, zal momenteel geen nieuwe invulling krijgen. De firma Debruyne dankt zijn klanten voor het jarenlange vertrouwen en de aangename samenwerking.

Voor verdere vragen over de overname of meer info: neem gerust contact met ons op!

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.

Onze winkel

Kom vrijblijvend langs in onze winkel

Openingsuren

Maandag - vrijdag
08u30 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Zaterdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00
Zondag
gesloten