Sinds kort zijn we, naast heel wat andere grote spelers op de elektriciteitsmarkt, lid van EV Belgium. Daar zijn we best trots op! Daarom leggen we je graag uit wat dat lidmaatschap inhoudt. Onze samenwerking zal er bijvoorbeeld voor zorgen dat we nog harder kunnen inzetten op onze welbekende expertise en service.

Wat is EV Belgium?

EV Belgium is de federatie die zich bezighoudt met de zero emissie-mobiliteit in België. De federatie wil leveranciers van producten en diensten samenbrengen met gebruikers van elektrische wagens. Het is dus eigenlijk een schakel tussen bijvoorbeeld PROlectro, die elektrische laadpalen aanbiedt, en onze klanten die elektrisch rijden.

Daarvoor ontwikkelt EV Belgium verschillende tools, bouwen ze kennis op en delen ze die met ons. Zo breiden wij onze expertise in emissievrij rijden nog verder uit en bieden we een nog kwalitatiever aanbod aan. 

Wat betekent dat voor PROlectro?

Als lid van EV bouwen we mee aan de toekomst. Letterlijk, want we schrijven mee aan het wettelijk kader en de wetteksten rond elektrisch rijden. We komen in contact met heel wat grote spelers op de energiemarkt en gebruiken dat netwerk om bij te leren en te blijven innoveren.

Daarnaast zijn we als lid ook altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste updates, het nieuwste aanbod en de meest recente regelgeving. Dat is, zeker op vlak van elektrisch rijden, een grote meerwaarde.

Wat betekent dat voor onze klanten?

Op die manier kunnen we onze expertise nog beter inzetten voor de beste oplossing op jouw maat. We spelen onze nieuwste informatie door naar onze klanten en helpen je met een duurzame, kwalitatieve en rendabele installatie.

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.