Na acht jaar en twee verhuizingen gaan we met PROlectro voluit voor een volgende stap. Met een stevige uitbreiding van onze winkel in het industriepark willen we onze elektro, service en installatiediensten verankeren in Beernem. Zo kunnen we jou binnenkort nog beter van dienst zijn!

Het is onze ambitie om een energiehuis te worden dat een platform en partner is voor alle energiekennis en -behoeften in de regio. Bij ons kun je terecht met alle vragen over elektrische installaties, sanitaire voorzieningen, verlichting, het opwekken van energie, groene stroomproductie, domotica, elektrotoestellen, slimme systemen,... We werken steeds op maat van de klant en bekijken jouw persoonlijk profiel. Samen ontdekken we hoe het zit met je verbruik en welke investering voor jou interessant is.

De uitbreiding zal de winkel vooraan van 2 verdiepen voorzien en zo aansluiten op de huidige achterbouw.

Om je binnenkort nog beter te kunnen begeleiden, nemen we ons huidig gebouw in het Industriepark onder handen. Naast een uitbreiding van de huidige elektro-afdeling, voorzien we ook een informatie- en belevingscentrum. Daar geven we meer info en opleidingen rond zelfbouw, sanitair en elektrische installaties. Niet alleen voor particuliere klanten, maar ook voor installateurs en andere partners waarmee we samenwerken.

Ook verlichting en armaturen, waar we 8 jaar geleden mee begonnen zijn, zal opnieuw een uitgebreide afdeling worden in onze winkel. Samen met het lichtadvies van onze experts een grote troef waarop we willen inzetten.

Zo worden we binnenkort dé energiehub in Beernem en de regio waar je terecht kan met zowel je kapotte mixer als met totaalprojecten voor nieuwbouw en renovatie.

De nieuwe ruimtes zullen vooral toegewijd worden aan installatie, zelfbouw, verlichting, opleiding en vorming. 

Met onze familie van experts werken we samen als toegewijd team en gaan we voor 100% tevreden klanten. Van simpele soepmixer tot totaalproject bij nieuwbouw of renovatie, twijfel nooit om ons te contacteren met een vraag. We helpen je met plezier verder.

STEM OP PROLECTRO!

We zijn voor de tweede keer genomineerd voor de BIZZ Awards! Deze keer in de categorie ‘Beernemse onderneming van het jaar’.

Een overwinning zou voor ons dé ultieme beloning zijn voor de inzet van heel het team. Help je ons naar de overwinning? Stem hier op PROlectro!

Deel je de link met familieleden en vrienden? Hoe meer stemmen, hoe beter!

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.

Onze winkel

Kom vrijblijvend langs in onze winkel

Openingsuren

Maandag - vrijdag
08u30 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Zaterdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00
Zondag
gesloten