Simon Van Parys koos PROlectro als partner voor de installatie van alle technieken voor zijn nieuwe zaak in Beernem. Elektriciteit, sanitair, waterontharding, vloerverwarming, domotica, audio en wi-fi. We haalden alles uit de kast om de ambitieuze plannen van deze jonge ondernemer mee te helpen waarmaken.

‘t Zudn is de nieuwe bourgondische hotspot in de C. Marichalstraat te Beernem. Een gezellig ingerichte zaak waar de focus ligt op ongedwongen genieten. Je spreekt er af met vrienden om een te drinken terwijl de kinderen spelen in de tuin om dan een hapje te eten als je een hongertje krijgt. Jong en ouder zullen er hun gading vinden met de warme familiaire aanpak van Simon en Karo.

"We gaan naar 't Zudn." Simon en Karo willen er een ongedwongen ontmoetingsplek van maken.

“Het is een evidentie dat ik voor de installatie PROlectro als partner koos.” vertelt Simon. “Er is een persoonlijke, sportieve link via de volleybal, maar ook het lokale aspect vind ik belangrijk.” "Daarnaast had PROlectro echt alles in huis om het van start tot finish op korte termijn helemaal aan te pakken.” 

Waar het kon, hielp Simon mee en waar het niet kon, namen de teams van PROlectro het volledig op zich. “We vinden het helemaal niet erg als de klant meehelpt waar het kan.” “Het is wel belangrijk dat je kan aantonen dat je over de juiste vaardigheden beschikt.” “Als je geen technische voorgeschiedenis hebt, durven we dat voor ieders belang weigeren ." verklaart Domingo.

Elektriciteit, water en gas voor zaak en privé werden door PROlectro aangesloten.

We stonden er in voor de algemene elektriciteitswerken, verwarming en sanitair. We voorzagen ook sturing via domotica om alles te kunnen bedienen vanuit een centraal punt. Dankzij de overname van het Experience Center in Brugge, hebben we ook onze expertise kunnen inzetten voor de wifi en de hifi-installatie. "Op termijn komen er ook zonnepanelen maar daarvoor moet er nu eerst weer wat geld binnenkomen." lacht Simon.

Domotica, wifi en hifi hoort ook bij onze expertise.

“De werfleiding bij PROlectro was heel toegankelijk waardoor er snel geanticipeerd werd." “Het waren voornamelijk dezelfde teams die aan de slag waren maar als het even snel moest gaan werden de beschikbare “PROlectros” opgetrommeld.” “Nu we gestart zijn merken we nog zaken die aangepakt moeten worden maar we zijn al heel blij dat we op zo’n korte tijd geholpen zijn.” besluit Simon.

We zijn trots op deze samenwerking en bewijzen opnieuw dat onze brede en diepe aanpak rendeert voor wie vooruit wil. Contacteer ons gerust met jouw plannen.

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.