Bezoek op zaterdag 23 en zondag 24 maart van 10 tot 17u het opendeurweekend van PROlectro Beernem. Geniet bij ons en bij 9 andere bedrijven op wandelafstand van een boeiend programma met unieke belevingen, tal van promoties en heel wat lekkers. Bovendien kan je tot € 1.500 prijzen winnen!

We ontvangen je met een glaasje aan de bar terwijl je kan genieten van tal van demonstraties. Doe mee aan de zoektocht en maak kans op een JBL Flip 6 t.w.v. €150. Hieronder vind je het volledige programma van PROlectro. Bekijk het volledige programma van de opendeur van Bedrijvenpark Beernem op www.opendeurbeernem.be. 

Programma opendeur zaterdag 23 & zondag 24 maart 2024

Doorlopend van 10 tot 17u

🍳 Kookdemonstratie AEG Stoomovens
🎻 Demonstratie van Laurastar strijksystemen
☕️ Demonstratie van Jura koffietoestellen
🌪️ Demonstratie van Bamix Staafmixers
⚡️ Uitleg over Elkatherm A++ inertieradiatoren
🚿 Uitleg over Quooker kranen
🍻 Een doorlopend geopende bar met lekkers voor iedereen!

Kookdemonstratie AEG Stoomovens

Kom genieten van enkele heerlijke bereiding uit onze AEG stoomovens. Dé revolutie in voedzaam en lekker koken. Onze chef-kok deelt met plezier enkele tips en tricks hoe je zelf het beste kan halen uit deze revolutionaire keukentoestellen.

Demonstratie van Laurastar strijksystemen

Laat je verbazen hoe een Laurastar strijksysteem jouw propere was kraaknet kastklaar kan maken. De krachtige stoomfunctie laat geen kreukje ongemoeid en verwijdert tot diep in de vezels alle bacteriën en huisstofmijt.

Probeer en proef koffie van Jura koffietoestellen

Kom proeven van koffie zoals je ze thuis nog nooit gedronken hebt! Ons ruim assortiment Jura volautomatische koffietoestellen zijn de beste op de particuliere markt. Beleef met deze toptoestellen jouw baristamoment eenvoudig thuis.

Demonstratie van Bamix staafmixers

Hakken, pureren, mengen kloppen of roeren. Een Bamix kan het allemaal! Benieuwd welke Bamix mixer het beste is voor jouw keuken? Onze experts helpen je graag verder in onze winkel.

Infosessies Elkatherm A++ inertieradiatoren

De energiemarkt verandert. Wat zijn de uitdagingen en wat zijn de oplossingen? PROlectro heeft alles in huis om jou klaar te maken voor de toekomst. Maak kennis met Elkatherm A++ inertieradiatoren als het beste alternatief voor oude accumulatoren. 

ACTIE: Tot eind maart geniet je van gratis plaatsing. Bekijk hier meer info.

Maak kennis met Quooker

Heerlijk fris, kokend heet en bruisend lekker. Maak kennis met Quooker! Kom tijdens het opendeurweekend de kraan die alles kan proberen. Onze experts geven je graag meer uitleg over de troeven van dit duurzaam, tijd- en geld besparend systeem.

ACTIE: Tot eind maart geniet je van gratis plaatsing. Bekijk hier meer info.

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.