Ben jij de handige harry of hariette in je gezin of familie? Krijg je vaak de vraag om iets te installeren of repareren bij vrienden? Heb je een basiskennis van elektriciteit of alles wat ermee te maken heeft? Dan kan je misschien zélf de elektrische installatie in jouw huis voorzien.

Met onze handige zelfbouwformule beslis je welke stappen je zelf uitvoert en welke je overlaat aan de experts van PROlectro. Je bespaart zo niet alleen tijd en geld, je kan nadien ook apetrots zijn op je eigen werk.

Voordelen:

  • Je bespaart geld
  • Je hebt altijd de juiste hoeveelheid van de juiste materialen
  • Je hebt steeds een hulplijn bij de hand
  • Een van onze installateurs voorziet de controle en oplevering

Nadelen:

  • Zelf bouwen vraagt tijd
  • Twee linkerhanden? Denk goed na over de kosten-baten

Hoe werkt een zelfbouwpakket?

Bij PROlectro zijn we ervan overtuigd dat er in ieder van ons wat handigheid schuilt. En wat is leuker dan die handigheid gebruiken in je eigen huis? Afhankelijk van jouw woning, budget, wensen, beschikbare tijd en handigheid stellen we samen een zelfbouwpakket op. Hoe ver je hierin gaat, beslis je zelf. Voorzie je enkel het kap- en slijpwerk, leg je ook bekabeling of installeer je alles van begin tot eind? Samen overlopen we wat mogelijk en haalbaar is.

Moet ik dan alles alleen doen?

Zeker niet! We laten je niet zomaar aan je lot over. We voorzien een duidelijk plan op jouw maat en maken een inschatting van de nodige materialen en werkuren. Vanaf de start van de werken kan je rekenen op onze opvolging en service, net zoals wanneer we de installatie zelf plaatsen. We begeleiden je waar nodig en komen af en toe op werfbezoek om de werken op te volgen. Indien nodig plaatsen we ook de zekeringkast en wanneer de werken afgerond zijn, maken we ook een volledig elektrisch dossier van jouw installatie op.

Bots je op een onverwacht probleem of heb je een dringende vraag? Geef ons een seintje en wij helpen je zo snel als mogelijk verder.

Zijn er echt zoveel voordelen aan de zelfbouwformule?

Als je de tijd hebt om het te doen, zeker! Met ons zelfbouwpakket spaar je zo werkuren van onze installateurs uit. De werkuren die je zelf opneemt, hoef je immers niet te vergoeden. Je leert ongetwijfeld ook heel wat bij over de plaatsing van elektrische installaties, wat later misschien nog van pas komt.

Daarnaast krijg je via PROlectro ook een mooie korting op de aankoop van het nodige werkmateriaal. Dankzij onze handige materialenlijst werk je steeds met de beste producten en koop je geen onnodige materialen aan. Je kan uiteraard rekenen op de expertise van onze eigen installateurs, ook bij onvoorziene problemen. Na de plaatsing doen wij een grondige check vooraleer we de installatie opleveren en geniet je zoals elke andere klant van onze service-na-verkoop.

Aan het eind van de rit heb je een kwalitatieve elektrische installatie waar je zelf een (groot) steentje aan hebt bijgedragen. Het geld dat je uitspaart, kan je besteden aan de verdere afwerking van je huis of aan een bezoekje aan de plaatselijke horeca!

Geen tijd om dit zelf aan te pakken?

Uiteraard staan onze teams ook klaar om de werken van A tot Z zelf uit te voeren. Snel, efficiënt en kwaliteitsvol.

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.

Onze winkel

Kom vrijblijvend langs in onze winkel

Openingsuren

Maandag - vrijdag
08u30 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Zaterdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00
Zondag
gesloten