We zoeken diverse profielen om onze familie van experts te versterken. Op de jobdag van zaterdag 13 januari 2024 kan je op een ongedwongen manier kennis maken met ons bedrijf, aanpak en collega’s.

Werken bij PROlectro is deel uitmaken van een gezellige bende toegewijde techniekers, verkopers, planners, logistiekers,... Service is onze filosofie en plezier hebben terwijl we die geven vinden we essentieel.

Download job/infofolder onderaan de inhoud van deze pagina.

Wat is PROlectro

PROlectro is een totaalpartner voor elektro met service en technische installatie. In onze belevingswinkels kunnen mensen terecht voor klein en groot elektro, witgoed, hifi, video, ICT en keukentoestellen. 

Maar je vindt er evengoed alle technieken die voorzien in duurzaam comfort in en om de woning.

Warmtepomptechnologie, elektrische installatie, zonnepanelen, HVAC, laadpalen, verlichting, domotica,... waarvoor onze eigen techniekers de installatie voorzien in nieuwbouw en renovatie voor particulier en bedrijven.

Vacatures

Bekijk hier de actuele vacatures. 

Staat jouw expertise er niet tussen? Aarzel niet om spontaan te solliciteren.

Programma jobdag zaterdag 13 januari

Op de jobdag wijden we een deel van onze winkel toe aan de basis van ons bedrijf, onze medewerkers. Doorheen de dag is iedereen vrij om te ontdekken wat werken bij PROlectro betekent. Ook wie niet op zoek is naar een job of niet in de sector werkt is welkom.

Dit mag je verwachten van jouw bezoek aan de jobdag:

  • 9u00 tot 17u00
  • Onthaal met infobrochure
  • Rondleiding door elektro en technieken
  • Doorlopende presentatie visie, missie en organogram
  • 1 op 1 gesprekken met collega’s en zaakvoerders
  • Directe info over jouw mogelijke verdienste en werkregime

Liever een meer discrete ontmoeting? 

Misschien hou je het liever wat discreter maar wil je toch meer weten over wat werken bij PROlectro kan betekenen voor jou?

Contacteer ons dan hier voor een afspraak.

Werken bij PROlectro? Da's meer dan de job alleen.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen zodat ze ten alle tijde onze vaandel hoog willen dragen. Zo genieten onze klanten van de beste service.

Humor is belangrijk, maar kwaliteit nog belangrijkerder. De balans werken, ontspanning, privé houden we in evenwicht. Alles kan beter, maar we genieten elke dag van het beste dat we ervan kunnen maken.

Bezoek onze jobdag op zaterdag 13 januari 2024

Onze infofolder

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.