Zonnige dagen zorgen voor overproductie van zonnepanelen. Helaas brengt het zonder terugdraaiende teller niet meer op om elektriciteit terug op het net te brengen. Nu is het energie verbruiken, opslaan of zien verloren gaan. Daarom ontwikkelden we een eenvoudige oplossing waardoor we onze overproductie kunnen delen.

PROlectro wil een energiepartner zijn die helpt om de juiste beslissingen te nemen in zowel installatie als verbruik. Wij hebben oog voor het persoonlijk rendement van onze klanten en blijven op lange termijn betrokken.

Simpel = slim

Met onze partners ontwikkelen we slimme systemen om je productie en verbruik maximaal op elkaar af te stemmen. Soms zijn de simpelste oplossingen de beste oplossing. Zo ontstond ook ons zakje elektriciteit. We tappen onze overtollige stroom af in onze speciaal ontwikkelde herbruikbare Low Density Propyleen containers. De containers, vormgegeven als eenvoudige zakjes, zijn uitgerust met een snoer en stekker voor de overdracht van de opgeslagen energie op een andere kring. Dat heeft als voordeel dat de container eenvoudig kan meegedragen worden en verbruikt worden waar gewenst. Je kan het bij wijze van spreken zelfs cadeau doen.

Probeer het gratis!

Wil je eens gratis zo'n zakje elektriciteit in huis proberen, stuur dan eenvoudigweg een berichtje via onze contactpagina of stuur een berichtje via onze facebookpagina.

Lees meer over de mogelijkheden

Meer info over hernieuwbare energie, thuisbatterijen, laadpunten en slimme installaties vind je hier op onze website.

Bezoek onze webshop

Koop je liever online? Dat kan! Bezoek onze webshop en bestel snel en eenvoudig.

Onze winkel

Kom vrijblijvend langs in onze winkel

Openingsuren

Maandag - vrijdag
08u30 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Zaterdag
09u00 - 12u00 en 13u30 - 17u00
Zondag
gesloten