Zelfbouw met begeleiding

Ben je fier op wat je kan? Plaats je elektrische installatie zelf! Wij verzorgen een zelfbouwpakket op maat, afhankelijk van welke stappen jij in je eentje wilt uitvoeren. Ook hier kan je rekenen op onze uitstekende opvolging en service.

Waarom kiezen voor zelfbouw?

Kiezen voor onze zelfbouwformule lijkt uitdagend, maar heeft ook enkele interessante voordelen in petto:

  • Je spaart behoorlijk wat geld uit
  • Je krijgt een mooie korting op de aankoop van materiaal
  • Onze ervaren experts komen regelmatig op werfbezoek
  • Na de plaatsing kan je blijven rekenen op onze service

Wens je graag een offerte voor jouw zelfbouwpakket of wil je meer info over de voordelen ervan?

Gratis ondersteuning en opvolging door onze ervaren experts

Een eerste overleg plannen om te zien hoe jouw zelfbouwpakket eruit kan zien?

Kies zelf hoe ver je gaat in onze zelfbouwformule. Wil je enkel het slijp- en kapwerk doen of voorzie je graag ook zelf je bekabeling? Samen overlopen we wat mogelijk is.

Wij zorgen voor een pakket met de nodige materialen en plannen. Tijdens het proces volgen we je project nauwkeurig op en nadien plaatsen we (indien nodig) de zekeringkast. Ten slotte krijg je van ons ook een elektrisch dossier van jouw installatie.No items found.

Hoe gaan we te werk?

Gedetailleerde offerte en een professioneel plan

Samen bekijken we jouw persoonlijke wensen en stellen we een gedetailleerde offerte en professioneel plan op. We komen ter plaatse langs om de details in kaart te brengen geven je voldoende info om aan de slag te gaan.

Handen uit de mouwen

Aan de slag met jouw plan! Dankzij het duidelijk stappenplan wijst het zelfbouwpakket zichzelf uit. Toch een bedenking, vraag of twijfel? Neem gerust contact met ons op. Wij volgen het hele proces gratis op.

Volledige afwerking en oplevering

Na de installatie voeren wij een laatste controle uit. Indien nodig plaatsen en installeren we ook de zekeringkast. We zorgen ervoor dat je veilig en correct je zelfgeplaatste installatie kunt gebruiken.

Service nadien

Ook na de plaatsing en oplevering van jouw zelfbouwpakket hebben we oog voor jouw installatie. Je kan genieten van onze uitstekende service-na-aankoop. Bij problemen of vragen lossen we deze graag voor jou op.

Enkele projecten waar we trots op zijn

No items found.

Merken die wij aanbieden

ABB
Bticino
Legrand
Luxomat
Mennekes
Niko
OBO
Preflexibel
Schrack